Актрисата Шарън Стоун очевидно е опитала да намери любовта чрез приложение за срещи, но се е сблъскала с неочаквано препятствие – профилът ѝ е бил блокиран малко след като го е създала. Изглежда много потребители са подали сигнал, че профилът е фалшив. Стоун се оплака от това чрез Туитър:

Опитах да използвам приложението за срещи „Bumble“, но ми закриха профила. Някои потребители са докладвали, че няма как да съм аз! Хей, Bumble, да няма някакво изключение за мен? Не ме изхвърляйте от кошера.

Приложението „Bumble“ е най-големият конкурент на по-популярното „Тиндър“, като основната разлика е, че при него само жените могат да изпращат съобщения на мъжете, с които си пасват. Целта на това е да се даде по-голяма свобода на жените да контролират запознанствата си и да не им се налага да търпят агресивно поведение от страна на потенциалните си партньори.

Снимка: Getty Images

Голям проблем при приложенията за запознанства са фалшивите профили на хора, представящи се за звезди, така че е разбираемо защо компанията е реагирала толкова бързо на сигналите за профила на актрисата. Шарън Стоун е един от най-известните секссимволи на Холивуд, най-вече благодарение на култовата си роля в трилъра „Първичен инстинкт“.

Някои потребители на приложението останаха изненадани, че актриса като Шарън Стоун, макар и да е на 61 години и с два брака зад гърба си, се нуждае от приложение, за да си намери мъж. Други пък се зачудиха колко ли покани от страна на истинските Джони Деп, Джордж Клуни и Брадли Купър са отклонили.