Казват, че сестрата е повече от роднина и приятел - тя е половината ти сърце. А може ли половината ти сърце да е леко в сянка. Става дума за онези семейства, в които единият е по-известен в областта, в която работи и се развива. Безрезервна ли е сестринската подкрепа или има ли състезателен дори при толкова близки хора? Ето няколко известни личности в България и с какво се занимават техните сестри. 

Диляна и Елиза 

Елиза е по-голямата (с 3 г. и половина) сестра на Диляна Попова. Като малки доста се биели и се карали, защото Диляна все искала да излиза със сестра си, която пък се дразнела от този факт. Двете израстват в Гулянци и малки съчетават труд и забавление, като работят в дискотеката на родителите си. Осъзнават по-ясно силната си близост като сестри, когато работата им ги разделя.

Диляна става модел на 17 г., а Елиза е балерина и е част от програми на круизи. Когато Елиза заминава да работи в Южна Корея, Диляна си намира агенция, за която да работи на същото място, за да може да отиде да я види. В момента Елиза е професионален гримьор и често се грижи за визията на сестра си. 

 

 

Яна и Невена 

Неве - така я наричат повечето хора, които познават сестрата на актрисата и режисьор Яна Титова. От дълги години тя живее в Лондон. Занимава се с интериорен дизайн. Преди години, на премиерата на филма "Лов на дребни хищници" се запознава с актьора Мариан Вълев, с когото известно време имат връзка. 

Невена няма афинитет към актьорството като сестра си, макар със снимките си в Инстаграм да показва чудесни превъплъщения. Двете обичат да са заедно на празници.

Саня и Ирена 

Те са сестри, но толкова си приличат, че често ги бъркат с близначки. Актрисата Саня Борисова е с две години по-голяма от Ирена. Тя пък е по-известна в ОАЕ, отколкото в България. От години живее в Дубай, където работи като модел и има бутик за козметика. 

Ирена, или Рене както й казват, работи доста добре и като инфлуенсър - има над 400 000 последователи, и разчита на договори с известни марки. 

Ивет и Ани

Ани и Ивет имат еднакви заразителни и широки усмивки. 

Сестрата на лекоатлетката е съпруга на актьора Август Повов, скогото са заедно от повече от 15 години. И двамата са спонтанни и обичат да си правят изненади. По повод Свети Валентин веднъж Август Попов й приготвя вечеря в банята. 

Владимир Графа и Нора

По-малката сестра на певеца Владимир Ампов Графа се казва Нора. 

След като се омъжи, тя взе интересната фамилия Чеширкова. Нора също работи в областта на изкуството, но не музиката, а изобразителното. 

Орлин и Весела

Весела е по-голямата (с 3 г.) сестра на певеца Орлин Павлов. тя е омъжена, но е запазила бащината си фамилия. Няма интереси в областта на музиката, като Орлин, но е наследила друга семейна професия - рaбoти ĸaтo юpиcт. Прадядото на двамата също е работил в тази сфера, а също така е един от peĸтopите нa Coфийcĸия yнивepcитeт в периода на 30-тe гoдини нa 20-ти вeĸ.