В България името Ирена Борисова не е толкова познато на широката публика, но затова пък по-малката с две години сестра на актрисата Саня Борисова, е известен модел в Обединените арабски емирства.

34-годишната Ирена, или както е по-известна в професионалните моделски среди Рене Борисова, живее от 15 години в Дубай. Там тя е затвърдила позицията си в бранша и дори 2 пъти е била корица на арабското издание на модната библия Vogue.

В момента по-малката сестра на Саня (но със сигурност и не по-малко чаровна) се е фокусирала върху свои проекти и успешно развива и разширява Инстаграм акаунта си като инфлуенсър, който до момента има близо 360 000 последователи. В скорошно интервю красавицата заявява, че се издържа изцяло от договори с известни марки, които й носят стабилни доходи. Рене дори е успяла да си купи собствен дом в един от най-скъпите градове в света - Дубай. Една от последните снимки в профила й показват как изглежда той.

Несъмнено първото нещо, което хрумва на всеки, щом види Ирена, е да я сравни със сестра й Саня. Честно казано, на някои от снимките на нас ни е трудно да ги различим – като близначки са.

Ние лично сваляме шапка пред красотата и таланта и на двете сестри Борисови. Според вас коя е по-красива и успявате ли да ги различите?

А ето и още снимки на Рене Борисова, защото наистина вдъхновяват: