Дори и на 55-годишна възраст, Салма Хайек остава една от най-сексапилните актриси. Това доказват последните снимки, които пищната мексиканка сподели.

„Понякога за да скрием едно нещо, други неща се показват повече“, написа на английски и испански Салма. От поста се вижда как се навежда, за да скрие бедрото си, но пък бюстът ѝ изпъква още по-очевидно.

Снимките, които Салма Хайек сподели, са от церемонията по раздаването на наградите БАФТА, която се състоя на 13 март.

Снимка: Getty Images

Самата Салма не беше номинирана на тази церемония, но присъства сред гостите. Актрисата има само една номинация за БАФТА, за ролята ѝ във „Фрида“, която ѝ донесе и номинация за „Оскар“. Тя не успя да спечели нито една от двете награди.

Актрисата често споделя постове, от които личи, че възрастта не я притеснява. Неотдавна дори публикува снимка на лицето си без грим и си заслужи много одобрителни коментари.

На друга снимка пък се виждат белите ѝ коси.

Салма Хайек е една от най-популярните мексикански актриси в Холивуд. Последно я гледахме в „Домът на Gucci“, в който си партнира с Лейди Гага, а почитателите на филми за супергерои я гледаха във високобюджетния „Вечните“ на режисьорката Клоуи Жао.