Списание ELLE се оказа в основата на сбъднато предсказание от врачка, която преди няколко месеца гледала на Венета Харизанова. „Каза ми, че ще имам важен изпит през август, ще ме оценяват много хора и ще го взема, а след това ще ходя по работа в Турция“, разказва красавицата, която миналия месец стана трета на световния конкурс „Мисис Вселена“. Именно конкурсът се оказал „изпита“, за който говорила врачката. А след това дошла и поканата от ELLE България за снимки в Истанбул, едно от най-любимите места на Венета Харизанова. Какво още са й пророкували тя разкрива за пръв път в ексклузивно интервю за Списание номер едно в света на модата. Венета разказва също за шамана от Бали, който и е помогнал да не остане инвалид, защо е качила 17 кг и как ги е свалила, както и защо със съпруга й спят в отделни стаи. Уникалната фотосесия е от най-оживената част на Истанбул – булевард „Истиклял“, където може да се видят историческия трамвай, малките кафенета с чай и наргилета, майсторите на прочутия сладолед дондурма...

Ще намерите и един от най-обсъжданите мъже в България напоследък – актьорът Асен Блатечки, чието име стана нарицателно за „хладилник“ покрай кампания за авторските права. Поводът е нов филм с негово участие, но Блатечки разказва още за други свои проекти, за семейството си, за слуховете около него, както и вицове, в които той и хладилникът играят главните роли.

Още атрактивни мъже, сред които българският модел Момчил Луканов и турският Нуман Юнван украсяват страниците на Списание номер едно в света на модата, но в ролята на съдници на новите тенденции в дамската мода. На есенно-зимните колекции е посветен новият брой на ELLE, като освен най-доброто от световните столици на модата, има и специална селекция от редакторите на списанието. В броя е и ефектната модна сесия, която фотографът Никола Борисов засне в пустиня в Израел. Редакторите са направили още селекция „Седемте модни гряха на есента“ с примери за стайлинг, които е добре да избягвате.

Броят излиза на пазара на 20 септември!