Саша Барън Коен се завърна със старите си номера. В събота провокативният актьор от филми като "Борат" и "Бруно" превзе сцената на крайнодесен митинг в Олимпия, Вашингтон, преструвайки се на кънтри певец.

В новата си роля актьорът изпълни расистка песен, в която пее за инжектиране на бившия американски президент Барак Обама и д-р Антъни Фаучи с "Ухански грип".

Събитието беше организирано от крайнодясната милиция, наречена "Washington Three Percenters". Изглежда, че Коен се е свързал с организаторите на събитието и е успял да ги убеди, за да изпълни провокативното си произведение от сцената - създавайки една наистина епична шега, продължила повече от осем минути.

Дегизиран с гащеризон и фалшива брада, Коен пее в изпълнението си още за инжектирането на либерали и учени с коронавируса. По време на изпълнението Коен насърчава публиката да пее заедно с него и много от тях го последват с радостни възгласи.

Не е ясно дали шегата на Коен е свързана с работата му по втория сезон на "Who Is America" по Showtime, въпреки че определено съвпада с естеството на материала, което сме виждали в последния му проект.