Сър Елтън Джон сподели снимка със синовете си, което прави твърде рядко. На кадърa тe отново са в гръб - изпълнителят предпочита да не показва лицата им.

Цялото семейство е получило луксозни домашни халати от "Версаче" с избродирани имена на гърба. Всеки от тях е облечен с персонализирания подарък в различен цвят за още повече домашен комфорт. Дрехите са специален подарък na semejstwoto от Донатела Версаче.

Закари и Илайджа са снимани на фона на красива гледка към Ница. На снимката Елтън Джон е и със своя съпруг Дейвид Фърниш. 

"Благодаря много @donatella_versace. Благодаря за щедростта и добротата. Направихте нашето лято толкова бляскаво. Обичам те", написа сър Елтън Джон към снимката. 

Реакцията на модната дизайнерка не закъсня. В коментар тя отговори:

Обичам ви всички! Изглеждате СТРАХОТНО!!!

Профилът на сър Елтън Джон в Инстаграм има над 3,6 милиона последователи. Те го заляха със сърдечни коментари, емоджита и други реакции по повод семейната снимка. 

Семейството на Елтън Джон обикновено моли медиите и пресата да уважават техния личен живот по време на събития и да не разпространяват снимки на момчетата. Илайджа и Закари са от една и съща сурогатна майка и живеят с баща си.

Сър Елтън Джон, който е един от най-успешните живи музиканти, е омъжен от 2005 г.

Певецът е един от първите известни хора, които открито се обявиха за хомосексуалисти и си спечели любовта на цялата гей общност.

Преди Дейвид Фърниш той имаше брак с немската звукорежисьорка Ренате Блауел.