Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън завърши 90-дневния си престой в рехабилитационен център, който съдът й назначи след поредното й шофиране в нетрезво състояние и скандално отношение към полицията през март 2013г. На 31 юли 27-годишната червенокоска напусна въпросният Cliffside Malibu Rehab център в Калифорния, а папарашките снимки я показаха в приповдигнато настроение на изхода. Съдия Джеймс Дабни обаче отреди на красавицата още 15 месеца терапия при психолог.

Линдзи прекара рождения си ден в клиниката - 2 юли 2013г., Снимка: JLP

Всъщност препоръката за допълнително лечение идва от самия основател на клиниката – Ричард Тейт. В писмо до съда, той пише: „Наложително е на г-жа Лоън съдът да възложи още терапия, и по-конкретно по три 15-минутни сесии всяка седмица в продължение на 18 месеца.”

„Целият екип е в единодушно съгласие, че ако тези сесии не бъдат изискани със съдебна заповед и не се проверява редовно тяхното изпълнение, то те ще бъдат увенчани с неуспех.”

Линдзи прекара рождения си ден в клиниката - 2 юли 2013г., Снимка: JLP

Съдия Дабни очевидно се е вслушал в съветите на медицинските лица, но все пак намалил заповедта на 15-месечна заради трите месеца, които Линдзи изкара в клиниката. За да бъдем точни, тя първоначално влезе в Betty Ford Center за един месец. След това прекарва един ден и в Morningside Recovery Center, а на 12 юни влезе в Cliffside Malibu Rehab.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това е седмият й престой в подобен център като отново причината са безразсъдното й шофиране и лъжите, които дрънкала на полицията.