"Союзмультфильм" представи новите визии на героите от известната анимация "Ну, погоди! За заека се е наложило да избират от над 30 варианта, съобщават от пресслужбата на киностудиото.

В новите серии заекът вече не е с дълги мустаци. Променена е и формата на ушите му, както и прическата. Дрехите, с които сме свикнали да го гледаме, са заменени от синя тениска, дълги панталони и кецове. Другото ново е часовникът, който се появява на ръката на заека.

"Важно беше да открием баланс в характерните за героя черти, а също да запазим приемствеността с класическата версия. Ето например цветът на очите на заека е същият", споделя Юлия Осетинска, която е главен продуцент.

Героят се озвучава от руския актьор Дмитрий Хрусталев.

Вълкът също е с нова визия - понякога спортен, също с часовник, но като цяло запазил излъчването на лошия герой.

Той е озвучен от известния комик Гарик Харламов.

Снимка: instagram/osnmedia.ru


"Ну, погоди” никога не ми е харесвал, дори и в детството. Успех им желая, а в какво ще се превърне всичко това - изобщо не знам", споделя режисьорът на анимационни филми Константин Бронзит.

В новите серии на "Ну, погоди" се появяват и второстепенни персонажи - язовецът Тим, таралежът Шу и сърната Уля.

Появяването им не е случайно. Те са символи на курорта "Роза хутор" в Сочи, който е партньор на сериала.

Анимацията е насочена към деца на възраст 6-8 години. На тази възраст децата имат нужда от добър пример, а тримата нови персонажи са дружелюбни и винаги готови да помогнат.

"Новите персонажи са в 3D формат. Старахме се да намерим такива типажи, които ще са близки до съвременните деца и ще предизвикат доверие у родителите им", споделя Юлия Осетинска.