Константин Гецати, руският участник, избран за "Ергенът", не избра своя половинка от дамите, участвали в романтичното риалити. Той остави и двете финалистките без пръстен, но им съобщи новината лице в лице.

Припомняме, че при избора си Алек от трети сезон на "Ергенът", съобщи решението си с видеосъобщение. 

КОЙ Е РУСКИЯТ ЕРГЕН?

Константин Гецати е ясновидец, притежава дарбата да говори с отвъдното и да лекува хора. Той е потомък на алански магьосник. Дядо му е бил известен с това, че лекувал хората с билки. Константин е на 36 години и преди това е спечелил 18-ия сезон на „Битката на екстрасенсите“. Но в "Ергенът" не успя да срещне дама, която да спечели сърцето му напълно. 

Снимките на българския „Ерген“ бяха на остров Родос. Руският път се снима в Мароко. До финала стигнаха две дами - моделът Валерия Некрасова и известната певица Олга Меганска.

Константин е висок 188 см, зодия Рак. Цялото му име е Теймураз Константинович Гацаев.

Първият път, когато се проявяват неговите особени сили, е в Медицинската академия, където завършва докторантура. В клас по по патологична анатомия, който се провежда в моргата на института, той чува гласа на един от починалите хора. Той влиза в контакт с него. След този странен случай, Ергенът разказва на баща си и той разкрива за пръв път тайната на неговия род. Неговия дядо, както и прадядо му са имали дарбата да общуват с неземни сили, способността да влизат в транс и да лекуват хора. Според него тези способности са наследени от младежа.

Младият магьосник получава голяма подкрепа от собствената си сестра. Именно тя го подтикна да участва в предаването.  Семейството им никога не е било богато, така че Тимур постига всичко сам. По-малката им сестра Елена също тръгва по стъпките на баща си, завършва медицинската академия и става гинеколог. 

КОНСТАНТИН И ВАЛЕРИЯ

Валерия е от Татарстан. Тя е модел и работи с големи агенции. Снима се най-вече в рекламни фотосесии. В риалитито тя призна, че е влюбена в Константин. Константин оначе не споделяше нейните чувства. 

"Не мога да те лъжа. Чувствам се много добре с теб, но не виждам общото ни бъдеще“

Това бяха думите, с които Ергенът се раздели с моделката.

КОНСТАНТИН И ОЛГА

Олга Меганска е оперна певица. Влиза в "Ергенът" макар да е все още омъжена. Твърди, че бракът й е фиктивен. Точно това обаче става пречка за Константин. 

Решението си той също съобщава лично на дамата. Именно това кара много руснаци да се възхищават на постъпката му. 

Друго, с което той печели уважението на зрителите на риалитито, е, че до края му не целува нито една от участничките.