Певецът Роби Уилямс се оказа един от евакуираните гости в лондонския петзвезден хотел Мандарин Ориентал, след като сградата се запалила вчера следобед.

Повече от 120 огнеборци били изпратени на място, за да гасят пожара. 44-годишният изпълнител бил заснет от друг гост на хотела, слизайки по аварийните стълби и показвайки вдигнат палец, че всичко е наред, след успешната евакуация от горящия хотел.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Свидетели твърдят, че сред напускащите Мандарин Ориентал имало и такива, които крещяли от ужас, тичайки навън. От любителски видеа ясно се вижда, че облаците, обхванали горната част на хотела, са черни и гъсти. За щастие жертви и пострадали няма.

Роби Уилямс е в Лондон по повод благотворително събитие на УНИЦЕФ. Това е един от любимите му луксозни хотели в британската столица. Други известни личности, които често отсядат в него са Морган Фрийман, Лиъм Нийсън и Хелън Мирън.

Снимка: Instagram

Други свидетели описват хладнокръвието на звездата, която запазила самообладание и дори се опитала да окуражи и помогне на други хора, които се евакуирали.