Певицата Рита Ора е минала под венчилото с новозеландския режисьор и актьор Тайка Уайтити, съобщава „Дейли Мейл“. Според изданието тя е решила да вземе името на съпруга си и вече ще се нарича Рита Уайтити-Ора.

Рита и Тайка са сключили брак в Лондон на съвсем малка церемония, но планират много по-голямо събитие, на което да поканят цялото си семейство и приятелите си.

Връзката между тях беше потвърдена през май, когато бяха забелязани заедно. Преди това само се носеха слухове, че са заедно.

Тайка Уайтити стана много популярен, след като влезе като режисьор в света на „Марвъл“. Той застана зад камерата на „Тор: Рагнарок“, който стана един от най-успешните филми за Бога на мълниите. Тази година пък излезе и продължението „Тот: Любов и гръмотевици".

Най-голямото постижение на Тайка Уайтити обаче е филмът „Джоджо заека“, който му донесе „Оскар“. Уайтити не само режисира филма с участието на Скарлет Йохансон, но и изпълнява ролята на въображаемия Адолф Хитлер.

Рита Ора пък много нашумя в България в края на 2020 г., след като пристигна тук, за да снима клип в столичния квартал „Дружба“.

Част от видеото е заснето и на Бузлуджа. В началото грешно беше съобщено, че Рита Ора е облечена в Българска носия, но по-късно стана ясно, че носията е Албанска. Това не е странно, защото певицата е с албански произход.

Още за видеото: