В компанията на приятели, семейство и нейния екип певицата Риана отпразнува излизането на пазара на визуалната й автобиография в музея Гугенхайм в Ню Йорк. Книгата носи простичкото заглавие „Риана“ и тежи малко под 7 килограма. Размерите на изданието са колкото на малка масичка за кафе – 32x42 см.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 „Риана“ кани читателите в света на певицата – от детството й в Барбадос, през успехите й в музиката, модата и продуктите за разкрасяване. По нея барбадоската красавица работи усърдно в продължение на 5 години. 504-те страници съдържат над 1000 фотографии от детските й години, от световните й турнета, от личното й време с приятели и семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Цената на визуалната автобиография е 150 долара, а феновете я определят не просто като огромна луксозна книга за живота й, а като начин да надникнат малко по-дълбоко в него и да се докоснат до много снимки, които не са били публично достояние до момента.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вижте още във видеото.

Разбира се, около подобна световноизвестна личност с интереси в модата, красотата и музиката никога не е скучно и винаги се случва повече от едно нещо. Заедно с представянето на книгата Риана е звезда и на още една корица - тази на ноемврийското издание на модната библия Vogue. В него суперзвездата говори за марката си дрехи Fenty, за любовта, на новия албум и за президента Тръмп. 

31-годишната красавица разкрива в скорошно интервю, че мечтата й е да стане майка един ден. От 2 години тя има връзка с Хасан Джамил - милиардер от Саудитска Арабия.