Клои Кардашиян се оплака от натиска върху нея постоянно да бъде перфектна. Тя и екипът й правят всички възможно да свалят от мрежата снимка, на която бе показана по бански без ретуш и филтри, пише "Пийпъл". Кадърът предизвика интерес сред феновете, тъй като не беше редактиран - нещо, за което Кардашиян бе критикувана многократно в миналото. 

„Когато някой цял живот се е борил за тялото си, а друг му направи не толкова добра снимка при лошо осветление и покаже тялото му не такова, каквото е, имате пълното право да искате да не я споделя" - реагира на случилото се Кардашиян.

"Всъщност натискът, постоянните подигравки и оценките през целия ми живот да бъда перфектна и да отговарям на стандартите на другите, бяха твърде много, за да ги понеса", добави тя. 

След появата на предизвикателния кадър, Клоуи отговори като сподели множество видеоклипове и снимки, показващи тялото й в реално време.

Част от коментара към тях беше: "Хей, момчета, това съм аз и тялото ми без ретуш и без филтри." 

Снимката, която показва Кардашиян по бикини край басейн, е премахнати от места като Twitter и Reddit, след като екипът на Кардашиян заплаши със съд. 

"Снимката на Клои е направена по време на частно семейно събиране и е публикувана в социалните медии без разрешението й по погрешка от неин асистент", каза представител на Кардашиян пред Page Six.

Според него дори и там Клои изглежда красива, но е нейно право да поиска изображение, което не е предназначено за публикуване, да бъде свалено.