Две раздели разтърсиха родния шоубизнес през последните дни. Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго, сключили брак в края на март, са в развод.

Певицата лично потвърди новината пред „Монитор“.

Най-вероятната причина за разтрогването на кратката връзка е системно физическо насилие от страна на Гринго, който преди година излежа 10-месечна присъда за рекетиране на айтоски бизнесмен.

Наскоро Софи Маринова бе с гипс на едната ръка и според слуховете тя е била счупена именно от 34-годишния бивш охранител.

Първият брак на певицата продължи 10 години и от него тя има син – Лоренцо. През август той ще навърши 17. След това Софи Маринова живя с доведения си син Дачо.

През декември певицата ще навърши 44 години.

По-изненадваща обаче е раздялата на друга певица от поп фолк бранша. Андреа обяви чрез Instagram, че след 12-годишна връзка с боксьора Кубрат Пулев вече е сама.

"Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот" – написа Андреа на английски, но след това изтри поста си в Instagram.

Светските хроникьори очакваха тази доста дълга връзка да завърши с брак и деца, но очевидно кризата след целувката на боксьора с репортерката Джени Суши е катализирала натрупано през последните години напрежение.

В началото на месеца сам остана и футболистът Валери Божинов. Сръбската красавица Биляна Дол, която е с 10 години по-голяма от нападателя, също използва Instagram, за да обяви раздялата им.