Актрисата Радина Кърджилова, която само след броени дни (на 17 юни) ще отпразнува своя 38-и рожден ден, разпали страстите у последователите си в Инстаграм, където сподели провокативни снимки.

Половинката на Деян Донков, който през август ще отпразнува 50-годишен юбилей, позира в мокър розов бански, който отлично подчертава перфектната й фигура.

Изрусената актриса има две момчета от връзката си с него – Христо и Йоан, като за фотосите позира с мокра коса и бански сред скалист пейзаж на българското Черноморие.

Припомняме, че в началото на 2024 г. Радина смая всички, като отряза косата си. След като Кърджилова с непоколебим размах премина в отбора на блондинките в края на 2023 г., актрисата реши да заложи на нова по-къса прическа тип боб.

Бобът все още е сред желаните фризури и големи трендове за тази година, но по-важното е, че на Радина й отива.

Както наскоро съобщихме, в момента цяло съзвездие от български актриси снимат на южното Черноморие, като снимачният процес ще продължи до средата на юли с локации в София и в Костенец.

„Един ден, който няма да забравя никога! Начало на снимките на нашия сериал „Дъщерите на София”, който след работата по сценария промени името си на “Те, вълните”! Ето ги моите вълни – Мария Каварджикова, Теодора Духовникова и Радина Кърджилова. С тези актриси работата е красиво удоволствие. Обичайте ни и ни стискайте палци!“, не скри вълнението си Койна Русева от морето.