Когато става дума за бременността, жените знаят, че идва един определен момент, когато дори най-простите ежедневни задачи стават трудни за изпълнение.

Завързването на връзките на обувките, обръщането в леглото и бръсненето на краката са сред тях - нито едно не е лесно през напредналата бременност.

Обезкосмяването може да не е в списъка ви с най-важните приоритети, когато сте на път да родите, но все пак трябва да поддържате външния си вид.

Снимка: Amazon/Giraffe Bath & Body

Нов продукт, уместно наречен "Жираф", обира овациите на бъдещите майки, тъй като ги спасява от дискомфорта на наедрелия корем.

Самобръсначка със силно удължена дръжка, наподобяваща шия на жираф, помага на жените в напреднала бременност да бръснат краката си.

Новият артикул се предлага в Амазон срещу 39 британски лири (около 90 лева) и силно улеснява задачата на дамите, които ще стават майки.

Снимка: Amazon/Giraffe Bath & Body

Визията му наподобява малко на селфи стик, като идеята отново е фокусирана върху практичността - когато не можете да достигнете долната част на краката си, на помощ идва "Жирафа".