Неизменно тоалетната хартия се превръща в един от символите на 2020 г.  Въпреки сериозността на ситуацията, свързана с пандемията от коронавируса, презапасяването с тоалетна хартия предизвика креативните умове да залеят Мрежата с множество шеги и закачки по темата.

Личиа Янг от Сиатъл има свой бранд за ръчно правени бижута и това е занаятът, с който изкарва прехраната си вече доста години. През 2007 г., не без чувство за хумор, тя създава своите обеци във формата на тоалетна хартия. Този аксесоар не остава незабелязан и през 2013 г. влиза дори в шоуто на Джей Лено, а през 2017 г. актрисата Джамила Джамил им прави страхотна реклама като показва клипче в Инстаграм профила си, на което тя е с въпросните обеци.

Истинският бум и интерес към продукта обаче идва неочаквано тази година с началото на кризата около COVID-19 и последвалата реакция на населението от презапасяване с продукти, сред които като главен герой се отличи тоалетната хартия.

Наред с производителите на този продукт за хигиенизиране, Личиа също бележи небивал ръст в продажбите. Заваляват поръчки и за 4 дни тя е принудена да се справи със заявки, които обичайно се изпълняват за 6 месеца. Личиа се шегува, че тоалетна хартия вече излиза от ушите й.

Актрисата Джамила Джамил с обеците на Личиа

Ако обаче желаете да се сдобиете с този аксесоар, за който трябва да заплатите 40 долара, трябва да почакате, тъй като списъкът със заявки е твърде дълъг, а все пак това са ръчно правени бижута.