Марк Твен е казал, че бръчките показват къде са били усмивките. Е, всеизвестен (и очевиден) факт е, че Марк Твен все пак е мъж. Друг факт е, че нежната половина на човечеството е малко по-суетна от силната. 

Съответно искаме да се справим с бръчките и белезите, които издават възрастта ни. Без значение от какво са резултат те. Можем да се усмихваме и без тях. 

И за да го правим по-широко и от преди, ви разказваме за иновативна процедура за лифтинг, контуриране и подмладяване с Radiesse. Тя се бори с признаците на напредването на възрастта ни - загуба на обем, еластичност, уморен или ядосан вид. 

#Но нека първо ви разкажем какво всъщност е Radiesse. Това е дермален попълнител, който е идеален за лицевото контуриране. При него няма риск от алергични реакции, а резултатите са видими веднага. Дамите сме такива - искаме всичко на момента, но в случая определено знаем какво е то. 

#Може би ще се изненадате, когато ви кажем, че има два вида филъри - хиалуронови и нехиалуронови. Въпреки, че хиалуроновата киселина се смята за фонтан на младостта и се съдържа естествено в нашата кожа, изкуственото й инжектиране под формата на добавки може да доведе до алергични реакции. Radiesse не съдържа хиалурон, а това е и причината, поради която процедурата не води до странчини ефекти. Продуктът представлява инжекционен попълнител, с който възвръщаме младежкия контур на лицето, но и е с по-продължително действие от типичните филъри. 

Освен в заличаването на бръчките, с Radiesse можем да постигнем и възстановяване на загубения обем в средната част на лицето, корекция на носа, попълване на хлътнали слепоочия и корекция на носа. 

Тази тайна на младостта можете да откриете в клиника Derma Vita. А понеже обичаме и намаления, до 10 октомври можете да я използвате и с 15% намаление за ампула, в която се съдържа 1,5 мл от чудодейния разтвор. 

И ако някой някога ви каже, че жените не знаем какво искаме, опровергайте го - усмивки без бръчки, вечна младост, намаления, мигновен ефект. Radiesse е резултатът от тази формула.