Ако сте вманиачени на тема "Приятели" и вече сте приключили със сглобяването на наскоро пуснатия конструктор "LEGO Central Perk", вече можете да играете тематично "Монополи" с приятелите си.

 

 

Специалното "Monopoly Friends" - вариант на популярната настолна игра, създадена от Чарлз Дероу през 1935 г., е преобразено така, че да включва компоненти от любимия ситком.

"Monopoly Friends" ще ви накара отново да преживеете десетте сезона на сериала около дъската, докато се опитвате да спечелите играта. Всяко квадратче е препратка към паметно място или момент от "Приятели", като започва с първия епизод, в който Моника приема Рейчъл за съквартирантка. 

Снимка: Firebox

В допълнение към тематичната дъска, специалната версия на "Монополи" има персонализирани фигурки за игра, които се отнасят към всеки основен персонаж в "Приятели".

 

Така Рейчъл е представена с фигурка на чанта, Моника е представена с фигурка на готварска шапка, Фийби е представена с фигурка на акустична китара, Чандлър е представена с фигурка на жилетка с пуловер, Джоуи е представен с фигурка на пица, а Рос е представен с фигурка на Tиранозавър Рекс.

Снимка: Amazon

Изданието "Monopoly Friends" първоначално беше достъпно само във Великобритания, но сега вече се продава и в Amazon.