От партньорството на с лондонския дизайнер на мъжкo облеклo Кейти Иъри и ИКЕА се получава една атрактивна нова колекция, включваща прибори за маса и домашен текстил. Това е една своеобразна покана да живеете по-цветно!

Знаете ли, че един-единствен предмет може да промени облика на цялата ви стая? Хубавият дом не се гради с много и лъскави вещи. Той е пространството, в което нещата трябва да изпъкват. като да отидете на гости на съзнанието си. Сред хилядите мисли там, със сигурност има такива, които се отличават, които са гениални. 

Кейти Иъри е интересен и цветен човек. Тя има розова коса, а цветът преобладава и в дома й. Използва  интересни мотиви и комбинации от цветове, създадени благодарение на дигиталния печат. Когато пренася своята цветна лудост в нашите домове, тя също навлиза в непозната за нея територия.

“Научих много от работата си с ИКЕА – невероятно е да видиш своя дизайн в изцяло нов контекст. Има толкова много неща, които можеш да направиш с обзавеждането на дома, толкова много граници, които да прекрачиш“, споделя тя.

Влюбихме се в чиниите с огромни сини риби, чашите за чай с котки и черните готварски престилки с мозъци. Провокирахме ли вече интереса ви?!