Радостна новина за почитателите на хитовия сериал „Игра на тронове“ – двама от най-обичаните актьори в поредицата, които са двойка както на екрана, така и в живота, очакват първото си дете. Звездите Кит Харингтън и Роуз Лесли съобщиха, че семейството им ще се увеличи с още един член.

Снимка: Getty Images

Роуз и Лесли, които изпълняват ролите на трагично влюбените Джон Сняг и Игрит споделиха щастливата новина пред списание „Make Magazine“, за които Роуз показа наедрялото си коремче:

Роуз и Кит, които са на по 33 години, се събраха официално през 2016 г. и обявиха годежа си през 2017 г. Сватбата им се състоя в Шотландия през 2018 г.

Снимка: Getty Images

Актьорите не за пръв път се доверяват на британските печатни медии, за да направят важно съобщение за личния си живот. Годежът им беше обявен за пръв път на страниците с обяви на „Таймс“, което е традиционна, но вече поотморяла практика във Великобритания.

Снимка: Getty Images

Макар двамата да продължиха актьорската си кариера дори след края на сериала, по всичко изглежда, че именно ролите им в „Игра на тронове“ ще останат това, с което най-много хора ще ги помнят.