По време на тазгодишните церемония Trooping the Colour в Лондон своя дебют направиха две от най-известните и обсъждани кралски особи. Меган Маркъл, която всички очакваха да видят след единствената й поява след раждането на Арчи, и принц Луи, който през април стана на 1 годинка, се появи за първи път на известния балкон на Бъкингамския дворец.

Снимка: Getty/Instagram

Наблюдателни фенове на британското кралско семейство забелязаха една малка подробност, свързана с облеклото на най-малкото от трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Луи беше облечен със същите дрехи, които чичо му Хари носеше преди повече от 30 години и то на същото събитие – военния парад, който почита рождения ден на кралица Елизабет.

С чувство за хумор потребители в социалните мрежи коментираха, че за разлика от Хари, който е усмихнат, Луи е направил физиономия тип „ти не си за мен, защото съм прекалено готин за теб“.

Още малко рисърч из мрежата ни показва, че бялата риза и синият панталон са се превърнали в нещо като униформа на принцовете, защото и бащата на Луи е носил доста сходен аутфит като малък.

Ние пък забелязахме още нещо, което неговите по-големи брат и сестра Джордж и Шарлот никога не са правили (или поне не на публични място) – малкият Луи обича да смуче палеца си или в момента на снимката е бил прекалено гладен, за да се сдържи.

Снимка: Getty/Instagram