Преди близо 7 години актьорът от “Бързи и яростни” Пол Уокър катастрофира фатално и остави много натъжени фенове и приятели. Един от тях беше партньорът му от филмите, екшън звездата Вин Дизел. Изглежда, въпреки трагичната му смърт, приятелството на двамата актьори продължава чрез децата им.

В понеделник Медоу, 21-годишната дъщеря на Пол Уокър, сподели селфи с трите деца на Вин Дизел, най-малкото от които е на 5 и се казва Паулин (кръстена на Пол Уокър). Медоу написа само “Семейство, завинаги”, което е препратка към култовата високоскоростна поредица.

Тя отбеляза и Вин Дизел, който не присъства на снимката. Дизел всъщност е кръстник на момичето и дългогодишен приятел на баща ѝ.

Снимка: Getty Images

Пол Уокър умря на 40 години в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. От тогава Вин Дизел не пропуска да почете паметта му и редовно му оставя съобщения за рождения ден. В едно от тях написа: “Сълзите никога не изчезват, но се променят - от сълзи на траур към сълзи на благодарност. Надявам се, че се гордееш с мен.”