"Толкова много те обичам, милото ми момче. Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си силен и знам, че ще се справиш и с това. С теб съм! Обичам те сега и завинаги!" – написа Анита Терзийска в Инстаграм скоро след катастрофата в Тбилиси, при която футболният национал Тодор Неделев пострада тежко и се наложи спешно да бъде опериран.

Снимка: Instagram.com/anitaterziyska/

29-годишният футболист, родом от Белозем, и красивата пловдивчанка са заедно вече пет години.

26-годишната красавица, която работи в немска компания за хранителни добавки, написа по-късно в социалните мрежи:
„Момчето ми е герой! Излязъл е от упойка, в реанимация е и е под постоянно лекарско наблюдение, докторите са оптимисти, че всичко ще е наред. Благодарим безкрайно на грузинските лекари, както и на докторите на националния отбор, които са били на място за навременната намеса. След като ми се обадиха за разрешение за пристъпване към операция, им се доверих напълно и им благодаря от сърце за добре свършената работа! Винаги съм му казвала, че Господ го обича и този път бях права!“

Снимка: Instagram.com/anitaterziyska/

Вчера стана ясно, че Анита и други близки на Тодор Неделев тръгват за Грузия.

По информация на bTV футболистът вече е добре и няма никакви оплаквания.

Селекционерът Георги Иванов-Гонзо и лекарят на националния тим Бисер Бочев са посетили полузащитника в болницата, преди отборът ни да излети за България.

Неделев ще остане в Тбилиси, докато стане възможно неговото транспортиране до България. Най-вероятно това ще стане с медицински хеликоптер.

От БФС са готови сами да платят 12 000 евро за транспортирането на Тодор Неделев до България, ако сумата не бъде поета от държавата.

С тази снимка Анита честити имения ден на своя любим, 12 март 2022 г.

А с този кадър от началото на януари двамата обявяват, че започват 2022 година с усмивка.

Тази събота Тодор и Анита трябваше да бъдат кумове на сватбата на техни приятели, но заради инцидента в Тбилиси ще пропуснат събитието, научи LadyZone.bg от свой източник.