Австралийка преспала с 300 души за 1 година и намира преживяването за наистина добро.

В известно австралийско радиошоу 26-годишната Ани Найт разказва, че е имало дни, в които тя е успяла да си легне с 5 души.

„След това се почувствах по-силна и уверена. Сексът ме кара да се чувствам добре. Той е предназначен да те кара да се чувстваш добре“, заявява блондинката.

Ани спи както с мъже, така и с жени, и споделя, че е срещнала много от сексуалните си партньори в приложения за запознанства. Тя обаче има и списък с "редовни" партньори, на които се обажда винаги, когато иска.

Найт успява да си спечели титлата "най-сексуално активната жена в Австралия". Тя добавя, че за нея нищо не е забранено, когато става въпрос за експерименти в спалнята: "Готова съм да опитам всичко".

Не всички обаче са впечатлени от ентусиазма й по отношение на секса, като един от хейтърите я нарече "отвратителна".

Шефовете й реагират още по-крайно!

През миналата година Ани, която има акаунт в OnlyFans, е уволнена от работата си в сферата на маркетинга, след като шефовете ѝ разкриват палавите й действия в киберпространството.

26-годишната секси австралийка посреща новата година с желание за нови бизнес начинания. Смята, че вече е достатъчно известна.

Тя прави свой акаунт в Cameo - уебсайт, в който феновете могат да плащат за персонализирани видеосъобщения от популярни личности.

Русата сексбомба се опитва да се възползва от новопридобитата си популярност, като взема по 80 долара за записано съобщение.

Тя се надява, че сред феновете й ще има такива, които желаят тя да им запише лично съобщение. Много хора поръчват видео чрез посочения сайт като подарък за рожден ден или друг повод.

Младата австралийка предлага и "ободряващи разговори" и "съвети" на онези, които са готови да отделят допълнителни пари за това.