bTV и радио N-JOY ще отпразнуват Деня на детето с празнично шоу в Борисовата градина с участието на емблематични гласове и лица от телевизионния и радиоефир. На 1 юни в 10:30 ч. заедно с празника на най-малките, първата частна национална телевизия у нас – bTV, ще отбележи 21 години от създаването си, а радио N-JOY ще отпразнува 15-годишен юбилей в българския радиоефир.

Целодневната програма е с вход свободен и ще се проведе на най-новата открита сцена в столицата – Парк-театър „Борисова градина“, която се намира в непосредствена близост до езерото Ариана. 

A.L.E.K.S.

Много хитова музика и забавление очакват столичани и техните деца с песните на Прея, Кристияна Асенова и Toshey, младите звезди Йоана Сашова, A.L.E.K.S. и VICK, гласове, станали популярни от „Гласът на България“ по bTV, както и с незабравими изпълнения на финалисти от „България търси талант“.

Водещ на празничния концерт ще е емблематичният Инспектор N-JOY, който ще пренесе доброто си настроение на сцената и ще гарантира много смях и забавление със своите ко-водещи и любими лица от ефира на bTV – Александра Кръстева, Николаос Цитиридис и Борислав Лазаров.

Прея и Николаос Цитиридис

Специален гост ще бъде и любимецът на всички малчугани – Зеленко – посланик на доброто и талисман на най-мащабната доброволческа инициатива у нас – „Да изчистим България заедно“. Зеленко ще бъде рамо до рамо със своите приятели и в екоработилницата на организация „За Земята“, които в 13 ч. ще въведат децата в темата за рециклирането и как можем да превърнем боклука в нещо полезно. 

„Най-големият подарък за рождените дни на bTV и радио N-JOY е възможността да празнуваме с нашите зрители и слушатели. Тези, които са с нас и ни гласуват доверие вече 21 години в ТВ ефира, и слушателите, които превърнаха радио N-JOY в една от най-слушаните музикални станции през последните 15 години. Благодарим ви, че сте с нас!“, сподели по повод празника Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group и управител на bTV Radio Group.

VICK

Празничното настроение и изненадите за най-малките ще продължат през целия ден с детските постановки на театър БХАЛГ - „Супер Марио“ и „Трите прасенца“, организирани с подкрепата на Столична община. Емоциите гарантирано ще достигнат своя връх с игрите по време на детската анимация с много забавления и награди от организаторите. Денят ще завърши с детски филм, отново с вход свободен. 

Сцената на Парк-театър „Борисова градина“ разполага с покрив и 420 места при спазването на всички епидемиологични мерки. 

Актуална информация за Детското празнично шоу можете да следите на страницата на събитието.

Програма:

10:00 – Настаняване 

10:30 – Празничен концерт с гласовете и талантите на bTV и радио N-JOY 

11:20 – Програма на театър БХАЛГ с подкрепата на Столична община 

11:45 – 12:30 – Театрална постановка  „Супер Марио“

13:00 – 13:50 - Екоработилница на организация „За Земята“, със специален гост Зеленко

14:30 – 15:20 – Театрална постановка „Трите прасенца“

15:30 – 16:30 – Аниматорска програма с разнообразни игри и подаръци

17:00 – Прожекция на детски филм