Порша Уилямс е "лудо влюбена" в бившия съпруг на Фалин Гуобадия - Саймън, като двамата възнамеряват да се оженят. Порша и Фалин са известни благодарение на риалити шоуто „Истинските съпруги от Атланта“, което българските зрители могат да гледат на стрийминг платформата „Нетфликс“.

Само часове след като Порша Уилямс предизвика спекулации за годеж, позирайки със Саймън - бившия съпруг на Фалин Гуобадия, и парадирайки с масивен диамантен пръстен за Деня на майката, риалити звездата този път директно разкри в социалните мрежи как стоят нещата между двамата.

"Връзката ни започна преди месец - да, лудо влюбени сме. Знам, че е прибързано, но живеем всеки ден от живота си пълноценно. Избирам щастието всяка сутрин и всяка вечер. Освобождавам се от цялата негативна енергия и съм фокусирана само върху положителни желания. Той ме прави толкова щастлива и за мен това е най-важно", пише Порша в дълго съобщение, придружено от чаровна снимка, на която двамата със Саймън Гуобадия се гушкат на лодка в морето.

"За всички вас, които се нуждаете от фактите, Саймън подаде молба за развод през януари. Аз нямах нищо общо с молбата му за развод. Това е нещо само между тях двамата. С Фалин не сме приятели и разводът на Саймън е уреден. Връзката ни е положителна и любяща стъпка напред в живота на всички", казва още Порша.