Полицайката Симона Радева, която се оказа в близки отношения с Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа до хотел „Хемус“ с две жертви, написа гневен пост във Фейсбук.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!“ – пише Симона, която работи в столичното Първо РПУ.

Снимка: Фейсбук

Очаквано, постът й предизвика много коментари (над 1000 засега) и Радева ограничи възможностите за коментиране.

Предполага се, че Радева е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути.

След тежката катастрофа ключовете на бившия футболист изпадат на улицата. Разследващите са установили, че Семерджиев се е обадил за помощ на служителка в столичното Първо РПУ. Тя му е помогнала да се снабди със стълба, за да се качи в апартамента, в който беше заловен.

Вчера Симона Радева бе отведена принудително в столичното следствие за разпит, а държавата обяви война на дрогираните зад волана.

Темата можете да следите в btvnovinite.bg