Певицата Ариана Гранде официално е подала молба за развод от Далтън Гомес, макар че от месеци са разделени, съобщава „Билборд“, позовавайки се на съдебни документи.

Според сайта Ти Ем Зи, който първо обяви за разрива в семейните отношения на двамата, певицата е подала молбата в съд на Лос Анджелис на 18 септември, като се е позовала на „непреодолими разногласия“. Гомес е направил същото, като е посочил, че са разделени от 20 февруари 2023 г.

Снимка: Getty Images

През юли тази година се разпространи новината, че Гранде и Гомес са сложили край на отношенията си, след като бяха женени в продължение на две години. Преди да се разделят, двамата са се опитали да оправят отношенията си, но безуспешно. Те са останали приятели, макар и разделени, и говорили редовно по телефона.

Снимка: Getty Images

Двойката започна романтичната си връзка в началото на 2020 г. Гранде обяви, че е сгодена за Гомес на 20 декември с поредица от снимки в социалните мрежи, включително кадър на пръстена й, пише още БТА. Двамата се ожениха пет месеца по-късно – през май 2021 г.

След раздялата им се разпространи слуха, че Гранде е започнала връзка с колегата си от филма „Wicked“ Итън Слейтър. Преди това той беше женен за певицата Лили Джей и двамата отпразнуваха четиригодишнината от сватбата си през ноември 2022 г. Двамата имат едногодишен син.