Ако на сцена и в изяви българските звезди са гримирани, с прическа и с перфектен стайлинг, така ли изглеждат и когато си седят у дома, по домашни дрехи?

Мила Михова, станала известна и като Жената Антитяло, носеше едноцветни тениски и ризи на райета, докато се беше самоизолирана вкъщи заради COVID-19. Оперната певица сподели много постове, в които затвърждава любовта към себе си и собственото си тяло, приемайки се такава, каквато е.

"Носете си килограмите със самочувствие, срама с гордост и мимическите бръчки с още повече мимики", написа тя в един от последните си постове към момента.

"Най-тежката задача в пътя към любовта към себе си, беше да приема, че не съм слаба и висока жена и нямам съвършен бюст. Гигантската цица, наследена от баба ми, известна в стария Лозенец като Дана Бомбата, ми е създавала големи притеснения и липса на самочувствие.", допълва певицата.

Характерни са стила на Мила, кгато излиза извън дома си, са малката черна рокля в съчетание с червено червило и класическия тъмен деним с бяла риза.

 

Докато си е вкъщи на Вили Марковска явно й е топло, защото е по потник.

Актрисата се е снимала пред гардероба си, в който могат да се видят множество чифтове токчета, ботуши и спортни обувки. Шаловете й пък са организирани и са сгънати в контейнери.

Вили Марковска няколко пъти споделя свои селфита, направени в дрешника си. Чуденето "Какво да облека" явно е присъщо на жените, дори да си седят вкъщи.

С пухкави домашни чехли и широки спортни дрехи стои в дома си певицата Мария. Освен че се отказа от музикалната си кариера, тя смени и цвета на косата си и вече е руса.

Мария предпочита удобните дрехи, когато си е у дома - клин, тениска, къси блузи с дълги ръкави и т.н