Моделът Ашли Греъм стана най-сексапилната жена според списание „Maxim”, оглавявайки класацията „Hot 100” за 2023 г. В списъка попаднаха още Риана, Емили Ратайковски, Кара Делевин, Бела Хадид, Марго Роби, Ана де Армас и други известни жени.

Греъм е един от най-влиятелните модели в света и има заслуга за множество лъскави фотосесии в модни списания. Тя използва кариерата си, за да популяризира позитивния поглед към тялото, като насърчава феновете си да обичат телата си, независимо как изглеждат.

Снимка: Getty Images

"Трябва да разглеждаме формата и размера, пола, етническата принадлежност и възрастта на всеки като част от това, което е и то не трябва да бъде негативно или позитивно", заявява plus-size моделът.

"Всичко това трябва да е лесно за приемане. Телата ни непрекъснато се променят, те се развиват. Използвах тялото си като инструмент, за да мога да говоря за него", допълва Греъм.

Снимка: Getty Images

Ашли отбелязва, че популярността ѝ я натоварва с много отговорности, пише още БГНЕС.

"Това е голяма чест, но и голяма отговорност, която не мога да приемам леко. Това ми напомня, че ако някой като мен може да бъде част от глобалната промяна, то всички ние можем да го направим. В много отношения гледам на себе си като на обикновено момиче от Небраска, което просто има много енергия, амбиция и късмет, така че защо да не променим света заедно?", пита тя.

Ашли Греъм вече се е снимала за мъжко списание през 2016 г., но това е първият път, в който модел с толкова пищни телесни форми се появява на корицата на „Maxim”. Както отбелязват западните таблоиди, списанието е направило крачка към приобщаването.

Моделът има три деца от съпруга си Джъстин Ъруин - най-големия син Исаак и близнаците Малахи и Роман, които се родиха през януари миналата година. Ашли Греъм и Джъстин Ъруин са заедно от повече от десет години.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Ашли Греъм в следващото видео: