Макси моделът Ашли Греъм сподели снимки на голото си тяло след бременността с близнаци. Корем със стрии, променена кожа в областта около пъпа и неизменната й усмивка на Ашли - така изглежда тя след раждането.   

Смелостта да показва открито промените в тялото си след две бременности правят Ашли Греъм единственият и вечен победител в битката със стриите!

Според нея стриите са едно от нещата, заради които жените са супергерои. 

На един от кадрите тя е стиснала кожата си в областта на корема, където червените белези са най-видими. Вместо да се укорява или да крие недостатъците си, Ашли им благодари. 

Снимка: instagram.com/ashleygraham/

"Здравей, ново коремче. Преживяхме много. Благодарим ти! - написа тя в Инстаграма си.

Макси моделът не веднъж е публикувала свои снимки, на които се виждат нейни несъвършенства.

"Прекалено уверена съм в себе си, за да ме е грижа!" - коментира тя в свой пост отношението си към чуждото негативно мнение. 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ >>>

Да приемеш тялото си такова, каквото е, с промените, които му се случват от това, че си жена, майка и възрастта оставя своите следи, е част от body positiv движението. 

Все по-често жените говорят и показват тялото си в естествения му вид - без филтри, като контрапункт на боди шейминга. Към него се отнасят всички подигравки, неприемане и дори омраза, базирани на начина, по който някой изглежда – твърде нисък/висок/слаб/пълен и др.

Докато беше бременна с близнаците Малахи и Роман, Ашли Греъм не спираше да публикува снимки как това променя тялото й.

Тя акцентираше на корема, дупето, бедрата и гърдите - едни от местата с най-чест фокус на притеснение от страна на много жени. 

Гола и кърмеща сина си Исаак тя позира дори пред обективите на списание "El". 

Снимка: instagram/ashleygraham

 

Срамувате ли се от тялото си?