Пинк е сред звездите, които с радост споделят щастливи моменти от ежедневието си в социалните мрежи. Това се отнася и за двете й сладки деца – дъщеря й Уилоу, която е на 8 години и 2-годишният Джеймсън. Изпълнителката обаче истински изненада феновете си, като взе със себе си цялото си семейство на червения килим на наградите „Изборът на публиката“ (People Choice Awards), които се проведоха на 10 ноември в Санта Моника.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

40-годишната певица, съпругът й Кери Харт и двете им деца Уилоу и Джеймсън наистина изглеждаха повече от щастливи, докато позираха за снимките пред фотографите. Пинк и съпругът й бяха координирали тоалетите си, като и двамата бяха облечени в черни костюми. Уилоу беше с червена рокля с розови елементи, а кубинките напомниха за бунтарския характер на майка й. 2-годишният лъчезарен Джеймсън също беше облечен подобаващо за подобно събитие с черен костюм.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А поводът изпълнителката да бъде придружена от цялото си семейство си заслужава напълно – тя получи наградата „Шампион на публиката“ (People’s Champion). Почетен приз от наградите получи и актрисата Дженифър Анистън.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Отмъстителите: Краят“ беше определен за най-добър филм, а Робърт Дауни Джуниър за филмов актьор на 2019 година.

„Наградите на публиката“ се проведоха за 45-и път. Те са единствените, които обхващат музикалния, филмовия и телевизионния шоубизнес и се определят изцяло от публиката. Естествено едни от най-големите световни звезди присъстваха на събитието – Гуен Стефани, семейство Кардашиян, Зендая, Кели Роуланд, бременната бивша съпруга на Чанинг Тейтъм – Джена Дюън и много други.  Вижте ги във видеото.