Актрисата Патриша Аркет отговори на въпрос в Туитър за най-лошата среща, на която някога е излизала и отговорът ѝ шокира почитателите ѝ. Изглежда като по-млада Патриша е излязла на среща с професионалния скейтбордист Марк Роговски, който през 90-те години беше осъден за убийство.

„Втора среща. Професионален скейтбордист. Много сладък. Приятел на моите приятели“, разказа актрисата. „Натискахме се, но нещо в начина, по който ме целуваше, ме изплаши. Дадох му фалшив номер. Няколко години по-късно уби приятелката си.“

Роговски, който е на 54 години, все още излежава присъдата си в затвора. Той започва кариерата си на скейтбордист през 1980 г. на 14-годишна възраст. Бчързо се превръща в един от най-известните скейтбордисти в света, заедно с легенди като Тони Хоук.

В края на 90-те години кариерата му започва да залязва и започва много мрачен период в живота на скейтбордиста, който става алкохолик.

През март 1991 г. Роговски изнасилва бившата си приятелка Джесика Бъргщайн, след което я убива. Месец след това убиецът си признава и се предава на полицията.

През 1992 г. Марк Роговски получава присъда да лежи 31 години в затвора – 6 за изнасилването и 25 за убийството. Той е диагностициран с биполярно разстройство.

Снимка: Getty Images

Патриша Аркет не споделя кога точно е излязла на среща с Роговски, но със сигурност е било през 80-те години, когато самата тя е била тийнейджър.

„Поуката от тази история е, че трябва да вярвате на инстинктите си“, написа още наградената с „Оскар“ актриса.