Колкото повече отиваме на юг, толкова повече се задълбава морското ни състояние на ума. Във Варвара то вече е особено. Мястото се намира между Царево и Ахтопол. В последните няколко години той набра популярност и днес е едно от любимите места на феновете на онова малко по-диво, по-спокойно и по-откъснато от света море.

Мото на бара е "Да бъдеш или да не бъдеш... буден" , а в случая това далеч не е толкова парадоксален въпрос, колкото героят на Шекспир го е направил. Отговорът е един и той е ясен: определено да бъдеш!

Снимка: \"Wake up\" - Варвара

Защото има за какво. Тук партитата са неповторими, музиката е специална, а обстановката е магическа. През деня отидете на плаж, за да се изкъпете в морето. И то не в която и да е негова част, а в една от най-чистите. Мястото се намира на около 1 километър от с. Варвара, до което можете да стигнете както с кола, така и с междуградски транспорт. Добре, че фирмите са се погрижили да ни осигуряват достатъчна мобилност през лятото! 

Снимка: \"Wake up\" - Варвара

Защото за тук си струва - мястото все още е неопетнено, незастроено, неразрушено. То все още е такова, каквото в последно време сме отвикнали да виждаме. Мястото все още е магическо, морето е синьо, скалите са студени, слънцето грее. 

Следващата седмица продължаваме отново в южна посока. Къде ще стигнем? В друго измерение.