Искаш ли да станеш част от подобряването на световния рекорд за най-дълга йога верига? Или пък искаш най-после да постигнеш хармония със себе си, да опознаеш своето аз, да разгърнеш способностите си и да бъдеш успешен? Тогава твоето място и време е Южен парк - София, 28 и 29 септември, където ще имаш възможност да присъстваш на празника на личностното развитие и здравословния начин на живот „Опознай се” - Повече за събитието на www.opoznai.se

В първия ден от празника - 28 септември, ще бъде направен опит за подобряване на световния рекорд за най-дълга йога верига. Настоящият рекорд е от 255 души, който е поставен на 6 октомври 2012 г. в САЩ. Всички жители и гости на града могат да се включат в начинанието, с което да се запишат в Книгата на Гинес.

9 лесни начина да се чувствате страхотно всеки ден>>

И още – ще бъдат представени полезни съвети и практики в областта на самоусъвършенстването и здравословния начин на живот, посетителите ще имат възможност да участват в демо сесии, чрез които ще се запознаят с техниките за своето личностно опознаване и развитие. Лекциите ще разкрият как да опознаеш по-добре себе си и своите възможности, да управляваш собствената си енергия, да постигаш успех, креативност, привличане на пари, арт терапии, работа със сънищата и много други. Сред презентаторите на събитието ще бъдат: Мартин Иванов, Димо Жечев, Еленко Ангелов, Петър Чакалски и Елза, Божидар Цендов, Жоро от Тринити, и много други.

Уникална терапия за лечение на тялото и духа>>

Всички посетители на Южен Парк ще могат да се включат в различни активности като групова медитация, йога, арт терапии, фитбол латес с амала, танцова- медиативна практика и други инициативи за управляване на личната енергия.

На 28 септември в Южен парк в София всеки ще може да се запознае с био и естествени продукти от природата, които ще бъдат част от изложбената част на събитието.
В сутрешните часове на двата дни ще бъде проведена и акция за даряване на кръв, съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология.

Условията за успешна кариера>>

Как да бъдем по-успешни? Как да бъдем в хармония със себе си? Как да развием своите качествата? Отговорите на тези и други важни въпроси ще бъдат разкрити в рамките на събитието “Опознай се”, което ще се проведе на 28 и 29 септември в Южен парк на голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев.