Бракът е обещание за любов, която ще продължи за цял живот. Ето за това много хора правят и невъзможното, за да получат заветното "Да". В месеца на любовта,  ние имаме няколко предложения за този специален момент. 

Ако любимата ви обича морето, можете да си откраднете идеята на Майк Уйкфийлд. Той организира за приятелката си Индиа Стивнъс романтична крайбрежна разходка в Корнуол, Англия, като преди това е подготвил красиво изображение в пясъка. Коя дама може да устои на такова предложение? Е, Индиа със сигурност не е успяла. 

При градски условия ви предлагаме да поднесете въпроса с бележка. Лесно е. Когато приятелят на Со Джън се решава на важната крачка, той знае, че предложението трябва да е специално и нестандартно. С помощта на няколко приятели, колеги … и няколко хиляди бележки, той изписва огромния въпрос върху прозорците на офис сграда. След което слиза при любимата си жена, за да получи своето "Да!". 

Ако разполагате с много търпение, то тогава 365 - дневното предложение на Дийн е за вас. Той осъзнава, че иска да предложи на приятелката си на следващия й рождения ден и така всеки ден той снима един и същи въпрос: "Ще се омъжиш ли за мен?". След като 365 дни е тренирал, получава заветното "Да" точно както го е планирал.

А защо да не превърнете романтичното предложение и в бизнес идея? Самюел Баптиста от Ню Йорк отделя седмици, за да изработи въпроса си. Той изписва "Marry me" с големи светещи букви, които, след като получава "Да", използва за собствен бизнес. Създава компания, с която помага на развълнувани и романтични натури да поднесат въпроса на живота си подобаващо.  

Когато идва моментът за важния въпрос, той знае как да изненада приятелката си: 

"Аз познавам моята дама и знаех как да го направя хубаво. Надписът е създаден от мен, за да предложа на моята приятелка, която сега ми е съпруга. Отделих време, изработих всички букви по начина, по който искам." 

Представете си обаче колко е трудно да запазиш целия процес в тайна от партньора си. 

"Всеки път като си пиша с клиентите си им казвам да си трият разговорите с мен и освен това те са хората, които винаги се свързват с мен, за да не издадем изненадата.

Вълнуващо е как хората от различни култури предлагат брак. Например един клиент предложи на приятелката си с букет от рози. Те се познаваха от 2 месеца, за мен е странно да предложиш брак толкова рано, но при тяхната религия дори е късно. Той се е запознал със семейството й ден преди предложението, а тя с неговото – в деня на предложението и то по телефона. Аз стоях по средата на Бруклин и си казах "Това е лудост, не мога да повярвам, че се случва" разказва Самюел.