Деми Мур най-после разкри горещия си романс - тя тайно се срещала с един от най-известните готвачи в света.

59-годишната актриса е в интимни отношения с 46-годишния швейцарски готвач и собственик на ресторант Даниел Хум.

Актрисата публикува снимка, на която двамата са заедно в Париж. 

Тя сподели няколко влюбени снимки от неотдавнашното им пътуване, на което ги е придружавало и любимото ѝ куче Пилаф.

На един от кадрите Даниел я целува по челото, докато двамата седят заедно.

По-рано този месец щастливата двойка и кученце са бяха на тенис мач във Франция. И макар и двамата да са известни личности, кученцето им оопределено предизвика повече интерес у последователите им. 

"Следващата част от приключенията на Пилаф - да подкрепя @Рафаел Надал на финала на Откритото първенство на Франция през 2022 г." - написа Деми към кадрите. 

Мур и Хум се прегръщали и се държали за ръце както на трибуните, така и на разходката из града.

Деми Мур има 3 брака зад гърба си.

Едва ли може да се каже, че животът на Деми Мур й е бил приказка! Една от най-красивите актриси в Холивуд преживява алкохолизма на родителите си, наркотична зависимост и почти умира пред очите на дъщеря си от свръхдоза. Но Деми се изправя като феникс след всяка житейска катастрофа.

При всяка трудност бившият й съпруг Брус Уилис винаги е там. Двамата поддържат изключително добри отношения и след раздялата си. Той е нейният добър приятел и баща на трите й деца. Двамата стават още по-близки и след като той обяви, че страдата от заболяване, което намалява когнитивните му способности.

Снимка: Getty Images

Деми има и дълга връзка с друг много известен актьор - Аштън Къчър. 

Той е с 15 години по-млад от нея, което изобщо не им пречи. 

Снимка: Getty Images

И макар всички да си мислят, че това е някаква временна забивка, двамата решават да са сериозни и да се оженят. Къчър й предлага брак малко след като Деми губи детето си от него в 6-ия месец.

С булчинска рокля пред олтара, актрисата успява да понесе мъката по-лесно. А до там я води... отново бившият й Брус Уилис.

Слухове, че актрисата е заедно с готвача се появиха още през април месец, когато са били забелязани заедно в публичното пространство, но без да показват някаква близост.