Александър, който се роди на 22 април и след малко повече от седмица ще навърши два месеца, може да се похвали с нещо, което малко хора могат да впишат в бебешката си автобиография, а именно – появи се на Голяма сцена на театър „Иван Вазов“ в прегръдките на баба си – актрисата Аня Пенчева.

Поводът е пиесата „Актрисата“, в която майката на тв водещата Петя Дикова и Стефан Данаилов изпълняват главните роли. В края на постановката, под аплодисментите на публиката, Аня се поклони пред всички с внука си на ръце.

„Не знам дали се чувствах повече актрисата или бабата, защото за първи път моето внуче ме гледа”, сподели Аня Пенчева след края на постановката. 

Признаваме, че малкият Александър, който е взел името на дядо си, е голям чаровник, а и много добре понася аплаузи и силен шум. Дали пък няма да се занимава с изкуство или шоубизнес, като майка си и баба си?

Вижте сладкия момент, за който говорим – във видеото. А цялото видео за завръщането на Ламбо на театралната сцена може да видите в btvnovinite.bg