Адел и приятелят ѝ Пол Рич вече имат общ дом заедно. И то не коя да е къща, а бившият дом на звездата от „Роки“ Силвестър Сталоун. Певицата сподели снимка пред къщата.

Може да се видят и ключовете в ръцете на новодомците. Това е първият общ дом на звездната двойка и четвъртата къща, която Адел купува в Бевърли Хилс.

Силвестър Сталоун за пръв път пусна за продажба къщата си през 2021 г. за 110 млн. долара. Изглежда обаче не е имало интерес към къщата с 12 спални, така че в крайна сметка цената беше намалена на 85 млн. долара. Изглежда и това се е оказало твърде много за къщата в един от най-скъпите квартали на света.

Докато актьорът живееше в нея, къщата разполагаше със собствен киносалон и статуя на Роки. Не е ясно какви промени е направила Адел.

Останалите снимки, които певицата сподели, показват забавни и интимни моменти между нея и спортния мениджър Пол Рич.

За романтична връзка между Адел и Рич се заговори именно юли миналата година, когато двамата бяха забелязани заедно на трибуните на баскетболен мач. Това се случи малко след като Адел финализира развода си с първия си съпруг.

Рич е смятан за един от най-влиятелните мъже в спорта благодарение на успешната си агенция, която менажира топ играчи в НБА като Леброн Джеймс и други спортни звезди.

Още по темата: