Изданието Entertainment Weekly (EW) представи нови кадри с героите от продължението на култовия анимационен филм "Космически забивки".

В него ще играе баскетболната звезда Леброн Джеймс и ще си партнира с нарисуваните герои на "Уорнър Брос" - Порки Пиг, Дафи Дък и разбира се, Бъгс Бъни и приятелка му Лола.

Порасналите фенове на детския филм веднага забелязаха, че Лола Бъни се е променила.

В интервюто си за EW режисьорът на новия филм Майкъл Д. Лий казва, че е искал да наблегне на силния ѝ характер, а не на сексапила.

"Живеем през 2021 г. Важно е да се стремим към създаване на автентични, силни женски образи."

Той гледа "Космически забивки" за пръв път през 2019 г. (тогава е на 49-годишна възраст) и моментално усеща дискомфорт от "прекалено сексуалната" Лола.

Още с първата си поява тя парализира останалите герои, поразява Бъгс Бъни и всичко това е съпроводено с игриво соло на саксофон.

Смалените гърди на Лола предизвикаха разнообразни реакции в социалните мрежи.

"Все ми е тая, че Лола Бъни не е толкова секси в новите "Космически забивки", но ми писна, че за да накараш хората да възпремат женски образ насериозно, трябва да му махнеш гърдите."

"Реакция на хората, когато виждат новата Лола:"

"Сцена от "Космически забивки 2".

Леброн Джеймс: Хей, Лола, ти не възбуждаш никого, уважавам те за играта ти на баскетбол.

Лола: Благодаря"

"Подготвям се тезата "ЛИБЕРАЛИТЕ СМАЛИХА ГЪРДИТЕ НА ЛОЛА" да бъде сред водещите аргументи на всички консерватори през следващите години."