На 30 юли е Международният ден на приятелството. Люси Дяковска и група No Angels отбелязаха повода с дружна прегръдка.  

"Тагнете своя приятел/ка" - призоваха от групата, която наскоро се завърна на сцената с нов албум. 20 години след основаването на групата и небивал световен интерес към музиката им, Люси, Санди, Надя и Джесика издадоха нова версия на песента "Daylight", която ги направи известни.

Четирите момичета явно са запазили много топли чувства помежду си, защото успяват да направят нещо, което не се случва често с разпаднали се групи. Приятелството им оцелява във времето и ги събира отново на сцената.  

В началото петте ангела (по-късно Ванеса се оттегля) са били много различни. Успяват да станат едно цяло като група и около 4 години заедно са на турнета. В албума им "20" са събрани най-големите им хитове от миналото, както и 4 нови песни", каза Дяковска.

Най-забавният инцидент, който No Agels споделят в ексклузивно интервю за bTV, бил с испанския крал.  

"О, боже аз съм толкова красива днес! Сигурно той харесва къдрави момичета" - споделя спомените си от това време Надя. - "Но накрая осъзнах, че една от гърдите ми просто беше на показ. Не бях най-добрата, бях просто гола. А на краля това му хареса".

Наскоро Люси Дяковска, българското участие в групата, сподели, че е открила нова любов. 

"След запознанството с Марчела усетих една по-различна светлина в мен и в моята душа. Това ми даде надежда, че отново мога по по-различен начин да се радвам на живота." - споделя тя.

Марчела е танцьорка и също като Люси има ситно къдрава коса.