Люси, Санди, Надя, Джесика и Ванеса - в началото на века 5 момичета изгряват на музикалната сцена като момичешката банда No Angels. Успешна е както дебютната им песен, така и последващите албуми. До есента на 2003 г. петте дами се превръщат в световна сензация на поп музиката. След още няколко албума и концерта групата престава да съществува. 

20 години след основаването им се случва и голямото завръщане - с нова версия на песента "Daylight", която ги направи известни. В екслузивно интервю за "Тази събота и неделя" момичетата разказват повече.

Люси, Санди, Надя и Джесика започват да слушат отново старите песни и да си връщат духа. 

Преди успеха си всички са имали подкрепата на родителите си.

"Ако не го направиш, може би ще съжаляваш!" - казва майката на Надя, която по това време има бебе. - "Така че, моля те, отиди там и го направи. Ние сме зад гърба ти и ще ти помагаме!"

Желанието, вълнението и готовността да се изучават взаимно успяват да ги обединят. Така петте (в началото) момичета, които са много различни, успяват да станат едно цяло като група. 

Около 4 години заедно са на турнета.

Най-голямата публика, пред която пеят, е във Виена - 150 000 души на голяма сцена. 

"Спомням си, че се снимах с "Shugar babies" в този ден. Ние бяхме главната банда, но аз бях техен голям фен. Ние сме в главната роля, а в същото време си правим снимки с любима група. Беше много готино. Имаше стотици хиляди хора, които пееха нашите песни", споделя Люси Дяковска, българското лице в групата. 

В Швейцария отменят автографската сесия на бандата 10 минути след началото й. Събират се изключително много фенове и "всички те бяха в истерия. Не беше безопасно за тях!". 

Най-забавният инцидент, който са имали, е с испанския крал. 

"О, боже аз съм толкова красива днес! Сигурно той харесва къдрави момичета" - споделя спомените си от това време Надя. - "Но накрая осъзнах, че една от гърдите ми просто беше на показ. Не бях най-добрата, бях просто гола. А на краля това му хареса".

И Люси има подобен инциден. В Косово, когато отиват да подкрепят войниците по време на войната, започва да й пада роклята, която е с връзки. Успява обаче да реагира на време. 

Момичетата не съжаляват, че са се разделили. Така всяка от тях намира собствения си път. Раздялата използват, за да израснат. 

От двата пъти, когато са били в България, са запомнили храната, плажовете и дружелюбните хора тук. В Созопол често ходят на караоке. Харесват шопската салата и водката. 

Новата версия на Daylight вече може да бъде чута. Снимките към видеото определят като "космически".

И четирите мечтаят за нови концерти с групата. 

"Ще запишем нов албум - най-големите ни хитове и някои нови песни. Най-хубавото е, че ще го запишем днес, 20 години по-късно", уточнява Люси.

Цялото предаване "Тази неделя" гледайте на btvplus.bg