Николета Лозанова участва в предизвикателна фотосесия за новия брой на HALF Magazine. „Свободата да бъдеш себе си” е темата на юнското издание на списанието.

„Със сигурност всеки от нас е усещал желанието да бъде себе си, без да се налага да се преструва пред другите, да слага маски или да се срамува. Точно това ни мотивира да създадем един по-различен и по-свободен брой, който да преобърне стереотипите. Поканихме първата ни и единствена жена на корица, а именно Николета Лозанова, която разголи тялото и душата си пред нас и отговори на въпроси, които не й бяха задавани досега. Този брой е начинът ни да се борим със стигмите. Това е опитът ни да бъдем по-освободени, да бъдем себе си!“ – обявяват от HALF Magazine.

33-годишната плеймейтка коментира участието си с думите:
„Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Точно затова приех поканата на HALF Magazine да бъда първата жена на тяхна корица, с която искаме да обърнем представите за нормалното!“

В друг пост в Инстаграм красавицата призовава:
„Не давай власт на омразата! Различията са това, което прави всеки един от нас неповторим. Те не трябва да са повод за страх и дискриминация. Нека подкрепим Sofia Pride и хората от всички цветове на дъгата. Вие правите живота по-цветен и по-красив! Be proud! Love always wins!”

Във фотосесията, заснета от Костадин Кръстев-Коко, участва и Иван Булкин, носител на титлата "Super Model Universe 2020".

„Киноман съм и мога по цял ден да гледам филми. Поставил съм си цел тази година да изгледам повече от 365 филма. Записвам си ги в един екселски файл на лаптопа. Много обичам да си правя статистики, стриктен съм и по този начин си записвам и разходите (смее се). Обичам също да редя пъзели – по няколко хиляди части, след това ги залепвам и слагам в рамка на стената. Иначе през уикендите ходим с приятелите на разходки към Бяла река, Старосел, Асеновград… Много обичам да ходя на СПА, например в Хисаря или Банско. Не ходя по барове, не е моето“ – сподели Иван пред LadyZone.bg в началото на годината. Цялото интервю с него можете да прочетете тук: