Американската певица Никол Шерцингер отбеляза 42-рия си рожден ден с четири снимки в Инстаграм. На три от тях тя е в компанията на приятеля си – бившия ръгбист Том Еванс.

„Благодаря ти, Господи, за поредната година около слънцето. За всеки нов ден, за всяко вдишване и за това, че сърцето ми бие по-силно от всякога. Благодаря ти за твоето благоволение и времето, което ми даряваш. Благодарна съм за радостта и безмерната любов, която получавам от семейството, приятелите и толкова много хора по света. Благодаря ти, че си толкова добър с мен, че ми показа истинското значение на любовта и щастието. Твоята малка Никол“ – написа в Инстаграм бившата приятелка на Григор Димитров.

Никол Шерцингер и 35-годишният Том Еванс са във връзка от края на миналата година.

Те се срещат за първи път през октомври в музикално риалити, където тя е в журито, а той – участник, пеещ в триото Try Star.

Двамата са си писали и са флиртували седмици, преди да излязат на истинска среща. Официално потвърждение за връзката си двойката направи, появявайки се заедно и прегърнати на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ през януари 2020 г.