Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан желаят да увеличат семейството си, като двойката иска да осинови бебе, разкрива вътрешен източник.

Звездата от "Големите малки лъжи" е майка на две деца от Ърбан - дъщерите Съндей и Фейт, като има и две осиновени деца с бившия ѝ съпруг Том Круз - Изабела и Конър.

"В миналото Никол е имала проблеми с бременността и плодовитостта, заради които семейството ѝ е по-малко, отколкото се е надявала", заяви вътрешен източник пред Radar Online, като добави, че Кидман е искала да има 10 деца.

"Никол установи, че двамата с Кийт толкова са се вглъбили в отглеждането на децата, че е изхвърлила от главата си идеята за осиновяване", казва вътрешният източник.

"Но сега, когато момичетата стават все по-независими, тя вижда, че е време наистина да поработят върху това да вземат още едно дете в дома си - и цялото щастие, което това би донесло на семейството!", допълва той.

След като роди първото си дете през 2008 г., тя избра сурогатното майчинство за дъщеря си Фейт. Сега обаче Кидман получава съвети от Чарлийз Терон, която е майка на две осиновени дъщери Джаксън и Огъст, относно процеса на осиновяване, пише още БГНЕС.

"Никол вижда колко прекрасна е Чарлийз с двете си осиновени дъщери и как са създали тази великолепна връзка като семейство", заявява източникът.

"Това е вдъхновение за Никол и тя вярва, че все още е достатъчно млада и има енергия за още едно бебе", допълва той.

Вижте повече за Никол Кидман в следващото видео: