Само часове след като стана ясно, че холивудската звезда Никол Кидман води преговори за ролята на американската актриса Люсил Бол във филма "Being The Ricardos" на Арън Соркин, потребителите в социалните мрежи реагираха остро на избора й.

Това наложи Луси Арнас, дъщерята на Люсил Бол и Деси Арнас, също да се намеси с коментар коя актриса трябва да изиграе ролята на майка й, пише "Дедлайн".

Люсил Бол
Снимка: Getty Images

Сюжетът на предстоящия филм ще се върти около една продуцентска седмица на американския телевизионен ситком "Аз обичам Люси" (I Love Lucy), когато Люсил Бол и Деси Арнас са изправени пред криза, която може да сложи край на кариерата им, както и друга, която може да сложи точка на брака им. Сериалът е излъчван по CBS от 1951 до 1957 г.

Люсил Бол и Деси Арнас
Снимка: Getty Images

"Спрете да спорите кой трябва да я играе - "тя не прилича на нея, носът й не е същият, не е толкова забавна", казва Арнас, шегувайки се с критиките за избора на Кидман.

"Просто ни се доверете. Ще бъде хубав филм", допълва тя.

Никол Кидман / Люсил Бол
Снимка: Getty Images

Дъщерята на комедийната легенда коментира кастинга на филма чрез видео във Фейсбук, където не пропусна да разкаже и други подробности за предстоящия кинопроект на Amazon Studios.

Никол Кидман
Снимка: Getty Images

Тя поясни, че продукцията на Соркин ще проследи връзката на Люсил Бол с екранния й партньор Деси Арнас, както и връзката им на малкия екран, прераснала и извън него.

Люсил Бол
Снимка: Getty Images

Тя успокоява феновете на иконичната актриса, че във филма ще има хумор и романтика.

"Не мисля, че ще бъдете разочаровани от него", казва тя.

Никол Кидман
Снимка: Getty Images

В ролята на кубинския музикант и актьор Деси Арнас ще влезе испанският актьор Хавиер Бардем.

Хавиер Бардем
Снимка: Getty Images

Вижте какво още каза дъщерята на Люсил Бол във видеото по-долу.