Ник Кенън е на път отново да стане баща на близнаци. 40-годишният актьор и музикант и 30-годишната Аби Де Ла Роса очакват момчета близнаци, съобщи тя щастливата новина в Инстаграм профила си в неделя. 

Аби Де Ла Роса сподели множество видеоклипове и снимки на двамата заедно, на които носи перлен топ, показвайки наедрялото си коремче.

"Нашите най-скъпи синове - моите чудни бебета - благодаря ви, че ме избрахте да бъда ваша майка", пише диджейката към кадрите. 

"Знам, че Господ ме е предопределил и подготвил за този дар на не един, а два малки ангела. Моля се Бог да ви даде силата да ходите смели в своята индивидуална истина точно като вашия баща. Бог да ви благослови и да ви напътства да изживеете пълноценно живота си", пише още тя.

"Вашият татко и аз винаги ще бъдем тук до вас двамата - в пълен унисон и подкрепа. Независимо какво може да ви поднесе светът - знайте, че прошката е ключова и това, което е за вас - е за вас! Двамата вече сте толкова обичани и нямаме търпение да се появите", казва Роса.

Ник Кенън все още не е публикувал нищо в социалните мрежи за близнаци, които очакват, но видеоклип показва как двамата се държат за ръце и се прегръщат, когато в един момент той слага ръка върху бременното коремче на Аби.

Ник Кенън преди това беше женен за Марая Кери - двамата се венчаха на 30 април 2008 г. в частното имение на певицата на остров Уиндермир на Бахамите. 

На 30 април 2011 г. Кери роди близнаци - дъщерята Монро и сина Морокан. След шест години брак двойката се раздели и подаде молба за развод през 2014 г., но се събра отново за кратко през 2015 г. Разводът им бе финализиран през 2016 г.

Ник Кенън има още две деца от модела Британи Бел - Голдън Кенън (роден на 21 февруари 2017 г.) и дъщеря - Пауърфъл Куин Кенън, родена през декември 2020 г.