Почти не можем да си представим по-приятен начин да прекараш неделния следобед от спокойна разходка за добро настроение, последвана от пазар (за да се почувстваме повече жени), а за финал и за награда - да се почерпим с приятно питие в допълнение към нови познанства с приятни хора. 

Всичко това може да се случи на много различни места, но ние имаме наистина кокетно и приятно предложение с име "Летен базар на изкуствата и творческите занаяти".

Тогава - на 16.06.2013г. в Sofia Live Club от 12:30 до 18:30 приятни и симпатични хора, които се занимават със създаването на ръчно изработени бижута, дрехи, аксесоари, декорация или пък с фотография, рисуване, сладкарство, писане и всякакви други интересни занаяти, ще представят своето творчество. Освен това обаче те ще общуват лично с гостите, които пък от своя страна ще могат да се забавляват в приятната обстановка, заредена с много вдъхновение, да пробват, пазаруват и да се наслаждават. Ако се чудите кои точно са тези хора, бързаме да ви представим богатия списък с участници:

Ohhla Shop - приятни дрешки
Think in pink
VeraArt - бижута и украшения от полимерна глина

Вероника Денева - писател
Нещо вкусно - пекарна за сладки и солени печива
Ръчно изработени бижута от пера (Дай Менчева)
Дом за ангели
ElyArt - бижута, фигурки, пана
OreCrafts - крафт - ръчно изработени декоративни изделия и дизайн
КаРи
Двете елши
Nocturne Gothic Jewelry
Dashik
IvyCraft
Workshop for smiles
Дора Недялкова
Godesign Jewelry и Златина Гочева, с която вече сме ви срещали - интервюто с нея си припомнете тук
Ивелина Берова - Фотограф
Искра Ботева - Фотограф
Цветелина Христова - керамична бижутерия
AniL - плетиво

Входът е свободен.